En banderoll kan vara väldigt effektiv

Banderoller är ett effektivt och prisvärt sätt att synas. Ibland är det enkla också det mest effektiva. Banderoller gör att du garanterat syns och du får ett bra pris per kvadratmeter om du väljer en banderoll från banderollbutiken. Det finns mycket att tänka på när det gäller just marknadsföring, både digital och icke-digital sådan. Det finns många vägar att gå och många kanaler att rikta sig gentemot för att nå sin tänkta målgrupp.

Banderoller är dock populära av en väldigt tydlig anledning: man syns, inte minst i rent visuell och kognitiv mening. Det är nästan omöjligt att inte lägga märke till en banderoll och därmed dess budskap. Det är en väldigt "in your face" approach till marknadsföring som definitivt inte ska underskattas, även om det kan vara bra att komplettera med mer finjusterade varianter.

En banderoll gör att du syns

Det finns även många andra platser att placera marknadsföring på som anförs kanske inte tänker på, exempelvis din firmabil. En väl uttänkt strategi när det gäller exempelvis påsar, om du har en butik, kan också vara väl värt att lägga energi på.

Ditt företag och dess varumärke kan synas på så många olika platser och på så många olika sätt att det kan vara lätt att inte låta fantasin få fullt spelrum eller inte använda alla möjliga verktyg som finns tillgängliga. Om du exempelvis har en butik kan det vara lätt att glömma av att din kund fungerar som den ultimata reklampelaren under hela vägen hem. Det kan därför vara läge att lägga energi på snygga påsar med en snygg design som tydligt visar var personen har handlat. Det samma gäller banderoller: släng upp några sådana så att folk vet om att ni existerar så är mycket vunnet.