Dags att laga din markis i Stockholm?

Behöver du laga markis Stockholm nu inför sommaren? Mälardalens Markis och Persiennservice erbjuder både montering och lagning av markiser till ett bra pris. Jobbet utförs av erfaren personal med stor erfarenhet av liknande jobb.

Om du lagar din gamla markis, så slipper du köpa en ny. Ofta slänger vi saker för fort, när de fortfarande ganska enkelt går att laga. Markiser är ett sådant exempel, men vi kan ofta få den att bli precis som ny igen. Reparationerna kan vid behov utföras på plats.

Vanliga typer är ersättning av markisarmar och bandrullar, men även växlar till motorer går att byta ut. Mycket på en markis kan verka omöjligt att reparera eller ersätta, men sanningen är att det mesta går att fixa. Det kan därför vara läge att se över just lagning som ett alternativ, oftare än inte så fungerar det faktiskt lika bra.

Stor erfarenhet av att laga markiser

Företagets installatörer är alla diplomerade och professionella, och har den kompetens som krävs för att utföra jobbet på ett tillfredsställande sätt. Utsikten är viktig på sommaren, men det finns också stora poänger med att kunna reglera exponering av solljus och i övrigt få en begränsad insyn.

Dessutom kan en markis vara estetiskt tilltalande, och förbättra utseendet hos en terrass eller balkong på ett bra sätt. Det är en av de där små detaljerna som kan göra större skillnad än vad man tror. Mälardalens Markis och Persiennservice erbjuder dessutom andra sorters solskydd, som exempelvis persienner av olika slag, som lätt kan måttanpassas efter kundens specifika behov och önskningar.​