Cloud Hosting

Posted By: Niik Hojjati In: Tjänster On: Saturday, October 4, 2014 Comment: 0 Hit: 4110

Cloud är en computingtjänst där du får fördelen av flexibilitet, skalbarhet och en ekonomi i din IT-infrastruktur (servrar) som inte kan fås på annat sätt. 

Du skapar ett konto och är igång med din första server på mindre än 10 minuter. Du kan sedan antingen manuellt köra igång fler servrar allteftersom dina behov växer – eller skala upp genom att ge din server mer kraft som t ex RAM-minne eller flera processorer via vårt API. Vår Cloud är skapad med fokus på enkelhet. Du behöver alltså inte vara ett IT-proffs för att få igång dina servrar i molnet.

Genom att använda Cloud-tjänsten kan du dra igång en server precis när du behöver det och bara betala för det du använder. Det kan vara allt från projekt som bara varar en vecka eller två till att du skall bygga ut hela din IT-infrastruktur i Cloud. Fördelarna är många och det faktum att du kan få igång en server på bara några minuter är bara en av dem. Växer du och ditt företag så växer också din kraft både snabbt och enkelt i Cloud. Just flexibiliteten och skalbarheten är två av de stora anledningarna. Med vår Cloud kommer du också se en helt annan effektivitet och därmed är kostnadseffektiviteten bättre än andra lösningar.

cloud computing är en lösning där varje virtuell server har en egen kärna och kan inte påverkas på samma sätt av en annans kunds virtuella server. Hos oss kör du i praktiken vilket operativsystem som helst, helt oberoende av värdmaskinen.

 

Comments

Leave your comment